Připojte se do našeho oficiálního herního kanálu #gameway.cz (stačí pouze vyplnit přezdívku a můžete se domlouvat na hrání zápasů :-))

Diskusní fórum

Bavarian Cup, 1.ročník

Nové téma

obrázek uživatele
0
Čaute, bohužel se nám vyskytl první větší problém v Bavarian Cupu - Ivanboy je nezvěstný a FifO ze dne na den úplně skončil. Toho jsem se bál. Jelikož nikdo nechtěl po těchto dvou hráčích týmy převzít, bude nutné to vyřešit jinak. Bohužel nemůžu jen tak kvůli systému soutěže tyto týmy vymazat, sice to nakonec musím udělat, ale udělám to takto - tedy se souhlasem "poškozených", mezi něž se také počítám. Docela to nabourá tabulku a ohrozí regulérnost soutěže, ale naštěstí jen v prvních pěti kolech, zbývá jich uhrát ještě 8.

Udělalo by se to tedy takto: Anuluji zápasy těchto dvou hráčů v 1.-5.kole, čímž v každém kole (krom 4., kdy hráli spolu) zůstanou dva týmy, které to odehrají mezi sebou. Bohužel tam dojde ke ztrátám (u některých možná k ziskům) na bodech, ale nedá se nic dělat. Rozlosování těchto hráčů bylo takové:

1.kolo: Liverpool - AC Milán (-1 a -3)

2.kolo: Liverpool - Tottenham (-3 a -1)

3.kolo: -

4.kolo: Bayern - Ajax (-3 a -3)

5.kolo: Chelsea - Hamburg (-1 a -3)

6.kolo: Ajax - Atletico

Znamená to, že vždy tyto dvojice týmů by byly bez zápasu a museli by ho odehrát, v závorce je uveden počet bodů, o které přijdou anulováním. Samozřejmě některé týmy můžou získat, ale body se spíše ztratí. Od 6.kola už to je zase regulérní, takže pokud něco ztratíte vinou těchto dvou hráčů, budete hrát poté slabším soupeřům a body si získáte zpět. Pokud tedy dostanu souhlas od Mika, shevy, Clouda, mně :-), gazziho, desspa a Hlači, udělám to tak ať to nestojí. No uff *10*
Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali.
Posláno před 120 dny a 12 hodinami a 29 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 1x | Poslední změna: 20.1.2012 11:17:25
obrázek uživatele
0
Súhlasím. Body hore dole. Nech ideme na ďalšie zapasy :)
Když chceš mluvit o soupeři, tak v dobrém, jinak radši neříkej nic. © Javier Clemente.
Posláno před 120 dny a 12 hodinami a 3 minutami | reagovat | citovat
obrázek uživatele
0
Ještě teda doplňuju - mylně jsem uvedl, že bude zvývat odehrát 10 kol, při zredukování počtu o dva se zredukuje počet kol na 13 - tzn. že bude zbývat odehrát 8 kol.
Posláno před 120 dny a 11 hodinami a 41 minutami | reagovat | citovat
Změněno: 1x | Poslední změna: 20.1.2012 11:16:48
obrázek uživatele
0
Jednoduše tyhle dva týmy dál nezapočítávat do tabulky a nevypisovat jim zápasy. Tzn že by se nemuselo zasahovat do zápasů. Prostě by se při dělání rozpisu přeskakovali. Stejně si myslím že kolo dvě a Fifo spadne taky na chvost a bude to bez problémů, prostě bez posledních dvou. Současný zápasy bych zkontumoval a další už tim dvoum nevypisoval. Snad jsem to napsal pochopitelně.. *2*
Když to nejde silou, jde to ještě větší silou a nejhorší je srážka s blbcem..
Posláno před 120 dny a 10 hodinami a 18 minutami | reagovat | citovat
Na komentář reagoval [1402] Avoš
obrázek uživatele
0
#1401 L4HV4CZ Vidíš, to mě nenapadlo, ty seš ale hlavička *6* Naštěstí to nakonec vyřešíme tou nejlepší cestou *10*
Posláno před 120 dny a 10 hodinami a 10 minutami | reagovat | citovat
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář

Soutěže - FIFA 11 / PS3

Žádné aktivní soutěže

Plkátko

gazzi88 23:48: Acíku velká gratz!!!!
ac3^ 23:45: *24* CHELSEA *24*
ac3^ 23:45: VYMRDANO !!!!!! SPRAVEDLNOST !!! DLUHY SPLACENY !!!!
Avoš 18:07: Pack ma´s !!! *48* odkaz
Vojna 16:08: drsná reklamka *11* odkaz
Vojna 15:06: *5* *5* *5* odkaz
Vojna 13:24: nejlepší *5* *5* *5* *80* *80* *80* *82* *82*
Paša 00:08: Bohemians pičoo *27* *27* *29* *29* *87* *81* *9*
< << 1 >> >

Navigace

Vyberte si sekci

[ ↑ k obsahu ↑ ]

Chci hrát online