Připojte se do našeho oficiálního herního kanálu #gameway.cz (stačí pouze vyplnit přezdívku a můžete se domlouvat na hrání zápasů :-))
Diskusní fórum
Reprezentace GW v 10 na 10
+4
ASi by jsme měli už založit tým na ea ligu v týmech online 10 na 10. Víc týmů bych zatím nedělal,pže budem rádi ,když se nás na zápas sejde těch 10,znáte to.Navrhuji zvolit kapitána ,kterej bude určovat taktiku a dohadovat termín zápasů.Je to jen předběžné oťukávání situace:),takže kdo by do toho šel_? Já se hlásim a mám hráče v Be a Pro na pozici v záloze někde.Kapitána navrhuji Carlitose,ten má času :)).
-1
Taky se hlásím mám středního útočníká :) už sem dal několik gólů i online damimu a majkovi :)))
Na každou svini se vaří voda
0
oki už se těším :) a tam když uděláme nějakej tým tak můžem hrát 10v10 proti jinýmu týmu? btw pořiďte si skype nebo ts :)
0
To vypadá na antiHřebíkovskou taktiku 1-1-8
¡Hala Madrid! ¡Vamos mi Sevilla, vamos campeón!
0
tym uz je, je nas tam 11...ja, acik, Kaja, andre, kempes, damiano, konicekbanicek, lubanek, lucky, nudla a Ray(petr77)...:-) urcite jsem pro kapitana kaju a zamluvam si post stredniho zaloznika :-)
Kdo chce dalsi tak at se ozve
Kdo chce dalsi tak at se ozve
Počítej s horším, doufej v lepší...ale nikdy to kurva nevzdávej!
0
tak něco dáme ne ? :) a to můžem hrát jako s našim týmem proti jinýmu týmu?
0
tak 13...nevsimnl jsem si zadosti infeho a matese
0
Dalsi lidi, co mam v pratelich, maji pozvanky...od Kacka, pres Culiho, mexu atd az po Mika
0
Já jsem udělaný jako AMF, vzhledem k tomu, že jsem si dal skutečný tělesný parametry, tak žádný hoblování lajny ode mě moc nečekejte
¡Hala Madrid! ¡Vamos mi Sevilla, vamos campeón!
0
je to normalne liga, se ty zapasy pocitaji do tabulky
0
tak to jestli muzu hrat tak se 190cm nic jinyho nez utok hrat nemuzu 

This is only just begin !
0
tak to jestli muzu hrat tak se 190cm a rychlyma nohama nic jinyho nez utok hrat nemuzu 

This is only just begin !
0
miku i stoper budes solidni
0
Zatim to vypada, ze budem hrat formaci 0-5-5 mozna radeji 0-4-6
No co no, nejlepsi obrana je utok
No co no, nejlepsi obrana je utok
Poražení slibují zlepšení, vítězové mrdají královnu.
+1
ja mam sice utocnika ale hrat budu cokoliv, jen at je prdel synci :)
Baníček nejlepší u nás
0
Cawec,S klukama s console-forum.net jsme si zalozily klub Czech Boyz a hravame denne,je nas tam 10.Byly by jsme rádi,kdyby jste se připojily a mohli udělat tak jeden supr tým.Kdo by měl zájem pište mi na PSN:Ondra009 nnebo na icq:383181606
Frank Lampard is Legend,Chelsea 4Ever
0
Taky bych chtěl hrát
ale nemám žádnýho hráče udělanýho...nejradči bych byl záložník kdyby to bylo plný tak klidně stoper :)...Kája jasnej Captain...
ale nemám žádnýho hráče udělanýho...nejradči bych byl záložník kdyby to bylo plný tak klidně stoper :)...Kája jasnej Captain...
0
jj musime se naucit drzet ty svoje pozice a bude t good a najit idealni rozestaveni
Naše krev je Sparta!!
Přihlašte se či zaregistrujte pokud chcete přidat komentář